ХАРЕСАЙ НИ В
БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ ЗА ИНТИМНИ СРЕЩИ

ТОП

Andjelika

ТОП

ТОП

Лина

ТОП

ТОП

Ани

ТОП

s******3

ТОП

Ани

ТОП

Мими

ТОП

Общи условия

Сайтът Eros-bg.com e виртуална информационна платформа, създадена в съответствие със законодателството на РБългария, предназначена да дава възможност на своите рекламодатели / потребители и посетители, да осъществят контакт помежду си, с точно определена цел – платформата предоставя възможност за публикуване на ескорт, реклами за търсене на еротични, виртуални, телефонни, видео, продажба на артикули за възрастни,хотели / нощувки / квартири, еротични и професионални масажи, клубове и заведения или сексуални партньори, оценки и отзиви на рекламодатели / потребители, информация и реклами / обяви за лица навършили пълнолетна възраст съобразно закона на РБългария. Услугата позволява на посетителите и регистрираните членове, да имат достъп до информационните страници на други регистрирани физически лица, и да установят контакт с тях.

 1. РЕГИСТРАЦИЯТА И ПУБЛИКУВАНЕТО НА ОБЯВИ НА ПЛАТФОРМАТА Eros-bg.com, e НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА!
 2. ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА СЕКСУАЛНИ УСЛУГИ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ НА ПЛАТФОРМАТА Eros-bg.com е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО! ВСЯКА ОБЯВА ИЛИ РЕКЛАМА ЩЕ БЪДЕ ПРЕМАХНАТА, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е ПРОМОТИРАНА! Eros-bg.com НЕ ТОЛЕРИРА НИКАКВА ДЕТСКА ПОРНОГРАФИЯ ИЛИ РЕКЛАМИ  / ОБЯВИ СВЪРЗАНИ С ПОТРЕБИТЕЛИ НЕ НАВЪРШИЛИ НЕОБХОДИМАТА ВЪЗРАСТ СПОРЕД ЗАКОНА.ВСЯКО СЪМНЕНИЕ ЗА ПОДОБЕН ПОТРЕБИТЕЛ,  ОБЯВА ИЛИ РЕКЛАМА,ЩЕ БЪДЕ ПРЕМАХНАТА БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!
 3. Eros-bg.com, предоставя на рекламодателите / потребителите срещу регистрация,или срещу заплащане, ползването на услуги при спазване от страна на рекламодателите / потребители на настоящите Общи условия и на законодателството на РБългария. Платените услуги, не са свързани с извършването на сексуални услуги срещу заплащане, в полза на платформата Eros-bg.com или на трети лица. Eros-bg.com си запазва правото за ползването на определени услуги, да поставя допълнителни условия, за които ще уведомява потребителите по подходящ начин.
 4. Услугите, предоставяни чрез Eros-bg.com, се променят според интересите на дружеството и спазването на закона на РБългария, т. е. непрекъснато се допълват и подлежат на промени, с оглед тяхното усъвършенстване. Eros-bg.com си запазва правото да променя режима на предоставяне на услуги и реклама, за което своевременно уведомява потребителите.

Права и задължения на Eros-bg.com, рекламодател / потребител и посетител

Eros-bg.com - права и задължения:

 1. Eros-bg.com се задължава да предоставя на рекламодател / потребител и посетител, постоянен достъп до платформата, освен ако няма някаква техническа причина по мрежата или портала.
 2. Eros-bg.com се задължава да съхранява личните данни на рекламодател / потребител, и да не ги предоставя на трети лица, освен ако това  не е изискуемо по законен ред.
 3. Eros-bg.com си запазва правото, да премахва или редактира, обяви и съдържание, което е против политиката на платформата.
 4. Eros-bg.com НЕ носи никаква отговорност за съдържанието на рекламата / обявата, и осъщественият контакт между рекламодателя / потребител и трето лице / посетител, или друг потребител.
 5. Eros-bg.com НЯМА никакви странични договорености за реклама и плащания с рекламодателите / потребителите, освен тези, които са посочени като метод за по добра реклама на платформата, или запитване за плащане по банкова сметка.
 6. Eros-bg.com НЕ носи отговорност за възстановяване на суми за реклама, след закриване на профила или рекламата, ако потребителя / рекламодател е заявил по собствено желание.
 7. Eros-bg.com се ЗАДЪЛЖАВА да следи стриктно рекламите / обявите на всеки потребител / рекламодател, и да редактира или премахне всяка една реклама / обява,която е в разрез на Общите условия на платформата, без предупреждение.
 8. Eros-bg.com НЕ носи отговорност за възрастта на рекламодателите / потребител и посетителите на платформата, щом се потвърди верификацията за 18+, всеки посетител или рекламодател / потребител желае да продължи на своя отговорност в платформата на Eros-bg.com.
 9. Eros-bg.com се ЗАДЪЛЖАВА да отговори на всяко запитване по електронна поща в рамките на 24 часа, след изпращането на запитването или проблем с акаунта на рекламодателя / потребител, докладване на реклама / обява, публикувана с разрез на Общите условия.
 10. Eros-bg.com си запазва правото да променя Общите условия, и всеки рекламодател / потребител и посетител на платформата се ЗАДЪЛЖАВА, да следи за техните промени.
 11. Eros-bg.com НЕ носи никаква отговорност, ако рекламодател / потребител предостави своята регистрация в платформата на трето лице.
 12. Заплатените обяви / реклами НЕ подлежат на оспорване и възстановяване на платените суми, след като станат ВИДИМИ на платформата Eros-bg.com.

Рекламодател / потребител - права и задължения:

 1. Рекламодател / потребител се задължава, преди да направи своята регистрация в Eros-bg.com, да отбележи в посоченото поле ( преди завършването на регистрация ), че се е запознал с Общите условия на платформата, и е навършил необходимата възраст.
 2. Рекламодател / потребител се задължава, да понесе цялата отговорност по съдържанието на своята реклама / обява в профила си.
 3. Рекламодател / потребител е длъжен, да се запознае с условията за публикуване на реклама / обява.
 4. Рекламодател / потребител може да изпраща запитвания, по електронната поща на платформата по всяко време.
 5. Рекламодател / потребител може да закрие по всяко време своя профил, реклама / обява без предупреждение към Eros-bg.com.
 6. Рекламодател / потребител дава съгласието си, че НЯМА да претендира по никакъв начин за възстановяване на суми, платени за реклама / обяви на платформата, когато рекламодател / потребител, по собствено желание е прекратил своята реклама / обява в Eros-bg.com, е закрил акаунта ( профила ) си на платформата, или рекламата / обявата е в разрез на Общите условия, и е била премахната принудително.
 7. Рекламодател / потребител СЕ СЪГЛАСЯВА, със своята регистрация и публикуване на обява в платформата Eros-bg.com, да съхранява личните данни ( потребителско име, телефон, електронна поща  ), които се изискват при регистрация и публикуване на реклама / обява, в платформата на Eros-bg.com.
 8. Всеки рекламодател / потребител, който прецени, че има откраднати или дублирани данни на друга обява / реклама, може да докладва чрез формата за контакт.
 9. Рекламодател / потребител, може по собствено желание да заплати промотиране на обява, на друг потребител / рекламодател, без да има право на претенции по промотирането, щом обявата вече е видима, като промотирана на платформата или с удължен срок за промотиране.

Посетител - права и задължения:

 1. Посетител на платформата Eros-bg.com се задължава да потвърди, че е навършил необходимата възраст, за разглеждане на реклама / обяви за възрасти. Ако той не е на съответната възраст, позволена за съдържание за възрастни, посетителят е длъжен да напусне сайта или да остане на собствена отговорност.
 2. Посетител НЕ се обвързва по никакъв начин със заплащане на реклами / обяви на потребител / рекламодател ( може да промотира дадена обява, единствено по собствено желание ), предоставяне на лични данни (име, електронна поща, телефон ), освен ако не направи своя регистрация на платформата на Eros-bg.com, или не отправи запитванв чрез формата за контакт ( тогава се изисква име / псевдоним и имейл ).
 3. Потребител може да докладва за нередност всяка една реклама / обява, чрез формата за контакт.
 4. Потребител без регистрация в платформата Eros-bg.com, остава АНОНИМЕН за рекламодателя / потребител и за платформата Eros-bg.com  ( освен,ако не се свърже чрез формата за контакт ).
 5. Потребител без регистрация на платформата, НЯМА право да коментира реклами / обяви, да добавя в любими, да изпраща текстови съобщения към профила ( акаунта ) на рекламодател/потребител, както и да публикува обяви.
 6. Посетител, може по собствено желание да заплати промотиране на обява, на потребител / рекламодател, без да има право на претенции по промотирането, щом обявата вече е видима на платформата, или с удължен срок за промотиране.

Правила за публикуване на обява (реклама)

 1. Заглавията и текста на рекламата / обявата, се изписват задължително на български език.
 2. Заглавието на рекламата / обявата, трябва точно да описва какво търсите или предлагате.
 3. Забранено е публикуването на лъжлива и / или подвеждаща информация и снимки.
 4. Забранено е използването на нецензурни, обидни изрази, лични квалификации, расови или дискриминационни послания.
 5. Забранено е публикуването на чужди снимки и лични данни, целящи да увредят имиджа и достойнството на други лица.
 6. Забранено е предлагането на стоки и услуги, неотговарящи на действащото законодателство.
 7. Рекламите / обявите трябва да бъдат публикувани в най-подходящата категория.
 8. Забранява се публикуването на каквато и да е контактна информация в заглавията и текста на рекламата  / обявата. В това число телефони, web адреси, скайп, email ( само в посочената категория за видео връзка и секс по телефона ) и др.
 9. В обявите за телефонен секс и видео чат, е позволено публикуването на телефон и Skype в заглавието, и текста на рекламата / обявата ( само телефони с добавена стойност, и вътрешни лини ).
 10. Забранено е публикуването на цени във всяка една категория, освен „ЕСКОРТ“ реклами / обяви, еротични / sex артикули, секс по телефон, хотели / нощувки / квартири, масажи, sex shop.
 11. Забранено е публикуването на web адреси и линкове в заглавията, снимките и съдържанието на реклама / обява с рекламна цел.
 12. Забранено е публикуването на линкове към други сайтове за реклами / обяви.
 13. Забранено е публикуването на една и съща реклама / обява повече от един път, в няколко категории или райони.
 14. Забранено е публикуването на реклами / обяви на телефони с добавена стойност в рубрика различна от секс по телефона.
 15. Забранено е публикуването на снимки с порнографско съдържание,снимки на лица не навършили 18 години.
 16. Забранено е публикуването на чужди снимки. Снимки свалени от интернет. Снимки съдържащи webсайт или лого различно от Eros-bg.com.
 17. Промотирането на реклама / обява с ePay.bg, EasyPay или други начини посочени на платформата, не гарантира, че обявата не може да бъде премахната или редактирана от администраторите на платформата, ако тя е в разрез с Общите условия на Eros-bg.com.
 18. Администратора на Eros-bg.com си запазва правото да прави корекции, или да премахва реклами / обяви, нарушаващи Общите условия на платформата, и всички реклами / обяви в разрез, на горепосочените Общи условия ще бъдат премахнати без предупреждение, независимо дали е платена реклама за определен период.
 19. С публикуването на обява, потребителя не се задължава да рекламира и промотира своята обява. Всички публикувани обяви са БЕЗПЛАТНИ, освен когато потребителя, желае да увеличи по голям трафик на своята обява, чрез промотиране / рекламиране от посочените опции на платформата. Това е само и единствено по желание на потребителя.
 20. Реклама / обява в Eros-bg.com се публикува веднага.

Рекламиране на обява:

 1. Всеки регистриран потребител на платформата Eros-bg.com, може да популяризира своята обява, за по висока посещаемост от посетителите, или потребителите на платформата.
 2. Плащането за популяризиране на обявата, НЕ е задължително.
 3. Заплаща се с ePay.bg, EasyPay или друг метод посочен на платформата, след избиране на периода за валидност на рекламата.
 4. Рекламирането с ePay.bg, EasyPay или друг метод посочен на платформата, не гарантира на рекламодател / потребител, публикуване на обявата, ако тя е с разрез с Общите условия на платформата.
 5. Всеки потребител и посететител, може да рекламира обявите на останалите рекламодатели / потребители, по свое усмотрение и желание.
 6. Потребител / рекламодател или посетител, не се задължава с присъствието на платформата Eros-bg.com, да заплаща реклама на своя или чужда обява.
 7. Платените обяви / реклами и банери са на ротационен принцип! Те се появяват на всяка страница на Eros-bg.com. Всяко зареждане на страницата или влизане в друга страница на платформата, се зарежда нова реклама / обява или банер, в полето посочено за платена реклама или банер.
 8. Реклама / промотиране на ТОП обявя се появява на всяка страница, в горната част на първа страница, и всяка следваща страница, която отваряте и е на ротационен принцип.Администратора си запазва правото да премахва ТОП обяви, ако те са в разрез с Общите условия на платформата, без право на оспорване за платени суми.
 9. Реклама / промотиране на VIP обявя се появява на всяка страница, в дясната част на всяка следваща страница, която отваряте и е на ротационен принцип. Администратора си запазва правото да премахва VIP обяви, ако те са в разрез с Общите условия на платформата, без право на оспорване за платени суми.
 10. Реклама на първа страница (СВОБОДНИ ЗА ДНЕС ) - обявата се ппявява само на първата страница на платформата, и всяка следваща обява я измества в по следваща позиция. На първа страница се появяват всички обяви, които са заявили промотиране за тази услуга.

Политика за личните данни

 1. Чрез регистрацията си в Eros-bg.com, всеки рекламодател / потребител, дава своето съгласие, платформата да съхранява лични данни, с които е направил своята регистрация на Eros-bg.com. Платформата съхранява, само и единствено, потребителско име, телефон и електронна поща.
 2. Eros-bg.com се задължава, да не предоставя личните данни, предоставени от рекламодател / потребител на трети лица, освен ако те не се изискат по законен ред, спрямо законите на РБългария.
 3. При прекратяване на регистрацията на Eros-bg.com, от рекламодател / потребител, всички данни за профила ( акаунта ) ще бъдат заличени от платформата на Eros-bg.com, и при повторна регистрация, трябва да бъдат въведени отново.
 4. Посетителите на Eros-bg.com не се задължават, под никаква форма да предоставят личните си данни на платформата.
 5. Всеки, който направи регистрация на Eros-bg.com дава своето съгласие, за съхранение и обработка от платформата,на личните данни, които е посочил при регистрация ( nickname, телефон, електронна поща и снимки)
 6. Запознайте се подробно с Политика за защита на личните данни.

Eros-bg.com СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПЛАТФОРМАТА И ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ, КАКТО И ПРОМЯНАТА НА ДОМЕЙН, ПОЛИТИКА ЗА ПУБЛИКУВАНЕ НА ОБЯВИ, БАНЕРИ, РЕКЛАМИ, СИСТЕМИ ( НАЧИН ) ЗА ПРОМОТИРАНЕ!

С настоящите Общи условия, и с натискането на зеления бутон, преди да се пристъпи към платформата, се уреждат отношенията между потребител / рекламодател, посетител и Eros-bg.com.

ЗА ВСЯКАКВА ПОМОЩ И УСЛУГИ ПРЕДЛАГАНИ ОТ ПЛАТФОРМАТА Eros-bg.com, МОЖЕ ДА СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ, В РАМКИТЕ НА 24 ЧАСА ЩЕ ОТГОВОРИМ НА Вашето ЗАПИТВАНЕ. 

БЛАГОДАРИМ, ЧЕ СТЕ ЧАСТ ОТ НАШАТА ПЛАТФОРМА И ИЗПОЛЗВАТЕ НАШИТЕ УСЛУГИ. ПОЖЕЛАВАМЕ ВИ ПРИЯТНИ МОМЕНТИ, И ДА ОТКРИЕТЕ ТОВА КОЕТО ТЪРСИТЕ!

02 / 07 / 2019


#