ХАРЕСАЙ НИ В и
БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ ЗА ИНТИМНИ СРЕЩИ

АНДЖEЛА

ТОП

Казанова

ТОП

Julia

ТОП

Ина и Ерика

ТОП

Дани

ТОП

Ким

ТОП

Общи условия

Сайтът Eros-bg.com e виртуална информационна платформа,създадена в съответствие със законодателството на РБългария, предназначена да дава възможност на своите рекламодатели/потребители и посетители да осъществят контакт помежду си с точно определена цел –платформата предоставя възможност за публикуване на ескорт, реклами за търсене на еротични,виртуални,телефонни,видео,продажба на артикули за възрастни,хотели/нощувки/квартири,еротични и професионални масажи,клубове и заведения или сексуални партньори, оценки и отзиви на рекламодатели/потребители,информация и реклами/обяви за лица навършили пълнолетна възраст съобразно закона на РБългария. Услугата позволява на посетителите и регистрираните членове да имат достъп до информационните страници на други регистрирани физически лица и да установят контакт с тях.

 1. РЕГИСТРАЦИЯТА И ПУБЛИКУВАНЕТО НА ОБЯВИ НА ПЛАТФОРМАТА Eros-bg.com,e НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА!
 2. ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА СЕКСУАЛНИ УСЛУГИ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ НА ПЛАТФОРМАТА Eros-bg.com е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО!ВСЯКА ОБЯВА ИЛИ РЕКЛАМА ЩЕ БЪДЕ ПРЕМАХНАТА,НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е ПРОМОТИРАНА!Eros-bg.com НЕ ТОЛЕРИРА НИКАКВА ДЕТСКА ПОРНОГРАФИЯ ИЛИ РЕКЛАМИ/ОБЯВИ СВЪРЗАНИ С ПОТРЕБИТЕЛИ НЕ НАВЪРШИЛИ НЕОБХОДИМАТА ВЪЗРАСТ СПОРЕД ЗАКОНА.ВСЯКО СЪМНЕНИЕ ЗА ПОДОБЕН ПОТРЕБИТЕЛ,ОБЯВА ИЛИ РЕКЛАМА,ЩЕ БЪДЕ ПРЕМАХНАТА БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!
 3. Eros-bg.com, предоставя на рекламодателите/потребителите срещу регистрация,или срещу заплащане, ползването на услуги при спазване от страна на рекламодателите/потребители на настоящите Общи условия и на законодателството на РБългария. Платените услуги не са свързани с извършването на сексуални услуги срещу заплащане в полза на платформата Eros-bg.com или на трети лица. Eros-bg.com си запазва правото за ползването на определени услуги да поставя допълнителни условия, за които ще уведомява потребителите по подходящ начин.
 4. Услугите, предоставяни чрез Eros-bg.com се променят според интересите на дружеството и спазването на закона на РБългария, т. е. непрекъснато се допълват и подлежат на промени с оглед тяхното усъвършенстване. Eros-bg.com си запазва правото да променя режима на предоставяне на услуги и реклама, за което своевременно уведомява потребителите.

Права и задължения на Eros-bg.com,рекламодател/потребител и посетител

Eros-bg.com-права и задължения:

 1. Eros-bg.com се задължава да предоставя на рекламодател/потребител и посетител постоянен достъп до платформата,освен ако няма някаква техническа причина по мрежата или портала.
 2. Eros-bg.com се задължава да съхранява личните данни на рекламодател/потребител и да не ги предоставя на трети лица,освен ако това не е изискуемо по законен ред.
 3. Eros-bg.com си запазва правото да премахва или редактира обяви и съдържание,което е против политиката на платформата.
 4. Eros-bg.com НЕ носи никаква отговорност за съдържанието на рекламата/обявата и осъщественият контакт между рекламодателя/потребител и трето лице/посетител или друг потребител.
 5. Eros-bg.com НЯМА никакви странични договорености за реклама и плащания с рекламодателите/потребителите,освен тези,които са посочени като метод за по добра реклама на платформата или запитване за плащане по банкова сметка.
 6. Eros-bg.com НЕ носи отговорност за възстановяване на суми за реклама,след закриване на профила или рекламата,ако потребителя/рекламодател е заявил по собствено желание.
 7. Eros-bg.com се ЗАДЪЛЖАВА да следи стриктно рекламите/обявите на всеки потребител/рекламодател,и да редактира или премахне всяка една реклама/обява,която е в разрез на Общите условия на платформата без предупреждение.
 8. Eros-bg.com НЕ носи отговорност за възрастта на рекламодателите/потребител и посетителите на платформата,щом се потвърди верификацията за 18+,всеки посетител или рекламодател/потребител желае да продължи на своя отговорност в платформата на Eros-bg.com.
 9. Eros-bg.com се ЗАДЪЛЖАВА да отговори на всяко запитване по електронна поща в рамките на 24 часа,след изпращането на запитването или проблем с акаунта на рекламодателя/потребител,докладване на реклама/обява,публикувана с разрез на Общите условия.
 10. Eros-bg.com си запазва правото да променя Общите условия,и всеки рекламодател/потребител и посетител на платформата се ЗАДЪЛЖАВА да следи за техните промени.
 11. Eros-bg.com НЕ носи никаква отговорност,ако рекламодател/потребител предостави своята регистрация в платформата на трето лице.
 12. Заплатените обяви/реклами НЕ подлежат на оспорване и възстановяване на платените суми,след като станат ВИДИМИ на платформата Eros-bg.com.

Рекламодател/потребител-права и задължения:

 1. Рекламодател/потребител се задължава преди да направи своята регистрация в Eros-bg.com,да отбележи в посоченото поле(преди завършването на регистрация)че се е запознал с Общите условия на платформата и е навършил необходимата възраст.
 2. Рекламодател/потребител се задължава да понесе цялата отговорност по съдържанието на своята реклама/обява в профила си.
 3. Рекламодател/потребител е длъжен да се запознае с условията за публикуване на реклама/обява.
 4. Рекламодател/потребител може да изпраща запитвания по електронната поща на платформата по всяко време.
 5. Рекламодател/потребител може да закрие по всяко време своя профил,реклама/обява без предупреждение към Eros-bg.com.
 6. Рекламодател/потребител дава съгласието си,че НЯМА да претендира по никакъв начин за възстановяване на суми,платени за реклама/обяви на платформата,когато рекламодател/потребител,по собствено желание е прекратил своята реклама/обява в Eros-bg.com, е закрил акаунта(профила)си на платформата,или рекламата/обявата е в разрез на Общите условия,и е била премахната принудително.
 7. Рекламодател/потребител СЕ СЪГЛАСЯВА със своята регистрация и публикуване на обява в платформата,Eros-bg.com да съхранява личните данни(потребителско име,телефон,електронна поща),които се изискват при регистрация и публикуване на реклама/обява в платформата на Eros-bg.com.
 8. Всеки рекламодател/потребител,който прецени,че има откраднати или дублирани данни на друга обява/реклама,може да докладва чрез формата за контакт.
 9. Рекламодател/потребител,може по собствено желание да заплати промотиране на обява,на друг потребител/рекламодател,без да има право на претенции по промотирането,щом обявата вече е видима,като промотирана на платформата или с удължен срок за промотиране.

Посетител-права и задължения:

 1. Посетител на платформата Eros-bg.com се задължава,да потвърди,че е навършил необходимата възраст,за разглеждане на реклама/обяви за възрасти.Ако той не е на съответната възраст,позволена за съдържание за възрастни,посетителят е длъжен да напусне сайта или да остане на собствена отговорност.
 2. Посетител НЕ се обвързва по никакъв начин със заплащане на реклами/обяви на потребител/рекламодател(може да промотира дадена обява единствено по собствено желание),предоставяне на лични данни(име,електронна поща,телефон),освен ако не направи своя регистрация на платформата на Eros-bg.com или не отправи запитванв чрез формата за контакт(тогава се изисква име/псевдоним и имейл).
 3. Потребител може да докладва за нередност всяка една реклама/обява,чрез формата за контакт.
 4. Потребител без регистрация в платформата Eros-bg.com,остава АНОНИМЕН за рекламодателя/потребител и за платформата Eros-bg.com(освен,ако не се свърже чрез формата за контакт).
 5. Потребител без регистрация на платформата,НЯМА право да коментира реклами/обяви,да добавя в любими,да изпраща текстови съобщения към профила(акаунта) на рекламодател/потребител,както и да публикува обяви.
 6. Посетител,може по собствено желание да заплати промотиране на обява,на потребител/рекламодател,без да има право на претенции по промотирането,щом обявата вече е видима на платформата или с удължен срок за промотиране.

Правила за публикуване на обява(реклама)

 1. Заглавията и текста на рекламата/обявата се изписват задължително на български език.
 2. Заглавието на рекламата/обявата трябва точно да описва какво търсите или предлагате.
 3. Забранено е публикуването на лъжлива и/или подвеждаща информация и снимки.
 4. Забранено е използването на нецензурни, обидни изрази, лични квалификации,расови или дискриминационни послания.
 5. Забранено е публикуването на чужди снимки и лични данни целящи да увредят имиджа и достойнството на други лица.
 6. Забранено е предлагането на стоки и услуги, неотговарящи на действащото законодателство.
 7. Рекламите/обявите трябва да бъдат публикувани в най-подходящата категория.
 8. Забранява се публикуването на каквато и да е контактна информация в заглавията и текста на рекламата/обявата. В това число телефони, web адреси, скайп,email(само в посочената категория за видео връзка и секс по телефона) и др.
 9. В обявите за телефонен секс и видео чат,е позволено публикуването на телефон и Skype в заглавието и текста на рекламата/обявата(само телефони с добавена стойност и вътрешни лини).
 10. Забранено е публикуването на цени във всяка една категория,освен „ЕСКОРТ“ реклами/обяви,еротични/sex артикули,секс по телефон, хотели/нощувки/квартири,масажи,sex shop.
 11. Забранено е публикуването на web адреси и линкове в заглавията, снимките и съдържанието на реклама/обява с рекламна цел.
 12. Забранено е публикуването на линкове към други сайтове за реклами/обяви.
 13. Забранено е публикуването на една и съща реклама/обява повече от един път,в няколко категории или райони.
 14. Забранено е публикуването на реклами/обяви на телефони с добавена стойност в рубрика различна от секс по телефона.
 15. Забранено е публикуването на снимки с порнографско съдържание,снимки на лица не навършили 18 години.
 16. Забранено е публикуването на чужди снимки. Снимки свалени от интернет.Снимки съдържащи webсайт или лого различно от Eros-bg.com.
 17. Промотирането на реклама/обява с ePay.bg,EasyPay или други начини посочени на платформата,не гарантира,че обявата не може да бъде премахната или редактирана от администраторите на платформата,ако тя е в разрез с Общите условия на Eros-bg.com.
 18. Администратора на Eros-bg.com си запазва правото да прави корекции или да премахва реклами/обяви,нарушаващи Общите условия на платформата,и всички реклами/обяви в разрез,на горепосочените Общи условия ще бъдат премахнати без предупреждение независимо дали е платена реклама за определен период.
 19. С публикуването на обява,потребителя не се задължава да рекламира и промотира своята обява.Всички публикувани обяви са БЕЗПЛАТНИ,освен когато потребителя,желае да увеличи по голям трафик на своята обява чрез промотиране/рекламиране от посочените опции на платформата.Това е само и единствено по желание на потребителя.
 20. Реклама/обява в Eros-bg.com се публикува веднага.

Рекламиране на обява:

 1. Всеки регистриран потребител на платформата Eros-bg.com,може да популяризира своята обява,за по висока посещаемост от посетителите или потребителите на платформата.
 2. Плащането за популяризиране на обявата,НЕ е задължително.
 3. Заплаща се с ePay.bg,EasyPay или друг метод посочен на платформата,след избиране на периода за валидност на рекламата.
 4. Рекламирането с ePay.bg,EasyPay или друг метод посочен на платформата,не гарантира на рекламодател/потребител,публикуване на обявата,ако тя е с разрез с Общите условия на платформата.
 5. Всеки потребител и посететител,може да рекламира обявите на останалите рекламодатели/потребители,по свое усмотрение и желание.
 6. Потребител/рекламодател или посетител,не се задължава с присъствието на платформата Eros-bg.com,да заплаща реклама на своя или чужда обява.
 7. Платените обяви/реклами и банери са на ротационен принцип!Те се появяват на всяка страница на Eros-bg.com.Всяко зареждане на страницата или влизане в друга страница на платформата,се зарежда нова реклама/обява или банер,в полето посочено за платена реклама или банер.
 8. Реклама/промотиране на ТОП обявя се появява на всяка страница в горната част на първа страница,и всяка следваща страница,която отваряте и е на ротационен принцип.Администратора си запазва правото да премахва ТОП обяви,ако те са в разрез с Общите условия на платформата,без право на оспорване за платени суми.
 9. Реклама/промотиране на VIP обявя се появява на всяка страница в дясната част на всяка следваща страница,която отваряте и е на ротационен принцип.Администратора си запазва правото да премахва VIP обяви,ако те са в разрез с Общите условия на платформата,без право на оспорване за платени суми.
 10. Реклама на първа страница-обявата се ппявява само на първата страница на платформата,и всяка следваща обява я измества в по следваща позиция.На първа страница се появяват всички обяви,които са заявили промотиране за тази услуга.

Политика за личните данни

 1. Чрез регистрацията си в Eros-bg.com,всеки рекламодател/потребител,дава своето съгласие,платформата да съхранява лични данни,с които е направил своята регистрация на Eros-bg.com.Платформата съхранява,само и единствено,потребителско име,телефон и електронна поща.
 2. Eros-bg.com се задължава,да не предоставя личните данни,предоставени от рекламодател/потребител на трети лица,освен ако те не се изискат по законен ред,спрямо законите на РБългария.
 3. При прекратяване на регистрацията на Eros-bg.com,от рекламодател/потребител,всички данни за профила(акаунта)ще бъдат заличени от платформата на Eros-bg.com,и при повторна регистрация,трябва да бъдат въведени отново.
 4. Посетителите на Eros-bg.com не се задължават под никаква форма да предоставят личните си данни на платформата.
 5. Всеки,който направи регистрация на Eros-bg.com дава своето съгласие за съхранение и обработка от платформата,на личните данни,които е посочил при регистрация(nickname,телефон,електронна поща и снимки)
 6. Запознайте се подробно с Политика за защита на личните данни.

Eros-bg.com СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПЛАТФОРМАТА И ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ,КАКТО И ПРОМЯНАТА НА ДОМЕЙН,ПОЛИТИКА ЗА ПУБЛИКУВАНЕ НА ОБЯВИ,БАНЕРИ,РЕКЛАМИ,СИСТЕМИ(НАЧИН) ЗА ПРОМОТИРАНЕ!

С настоящите Общи условия,и с натискането на зеления бутон преди да се пристъпи към платформата,се уреждат отношенията между потребител/рекламодател,посетител и Eros-bg.com.

ЗА ВСЯКАКВА ПОМОЩ И УСЛУГИ ПРЕДЛАГАНИ ОТ ПЛАТФОРМАТА Eros-bg.com,МОЖЕ ДА СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ(office@eros-bg.com),В РАМКИТЕ НА 24 ЧАСА ЩЕ ОТГОВОРИМ НА Вашето ЗАПИТВАНЕ.

БЛАГОДАРИМ,ЧЕ СТЕ ЧАСТ ОТ НАШАТА ПЛАТФОРМА И ИЗПОЛЗВАТЕ НАШИТЕ УСЛУГИ.ПОЖЕЛАВАМЕ ВИ ПРИЯТНИ МОМЕНТИ,И ДА ОТКРИЕТЕ ТОВА КОЕТО ТЪРСИТЕ!

02/07/2019


#